Ekstra Bladet tester ID. Buzz Cargo

Deres udsendte vurderer blandt andet, at den er en utrolig letkørt erhvervsbil, som giver glæde for chaufføren - og for dem man kører forbi.

Det er blandt andet et præcist styretøj og det faktum, at bilen på ingen måde føles tung, der får Ekstra Bladets Niels Friis til at glæde sig over køreegenskaberne i Volkswagen ID. Buzz Cargo. Glæden er ikke kun hans - også medtrafikanternes. Han konstaterer nemlig ligesom en række andre motorjournalister, at han aldrig har fået så meget opmærksomhed i en varebil ude i trafikken.

I sin egen liga

Når det kommer til opladning, vurderer Ekstra Bladet at ID.Buzz Cargo dækker den de fleste håndværkeres behov, fordi den på grund af MEB-platformen kan lade med op til 170 kW ved en lynlader. Det bringer ifølge Niels Friis Volkswagen ID Buzz Cargo så godt som i sin egen liga.

Afslutningsvis konstaterer han, at han er imponeret over, hvor godt den kører, og hvor glad man bliver af at opholde sig i den. "Når elbilen så samtidig kan trække virksomheden i mere grøn retning, bør man overveje den grundigt", slutter han.

Læs hele omtalen

Mere om Volkswagen ID. Buzz Cargo

Kontakt os


3ef271c8-49fb-4d1e-a1ec-654ff8f7bf3b_638149050860022914.jpg