Transporter 6.1 Ikonet. Opdateret.

Transporter har gennem årtier sat nye standarder og står i dag et som et ikon indenfor erhvervsbiler. Nu kan de danske Volkswagen-forhandlere introducere den nye digitaliserede og optimerede Transporter 6.1, der gør arbejdsdagen bag rattet mere komfortabel, nemmere og mere sikker.

Den opdaterede Transporter 6.1 er landet og står nu klar til at rulle ud på de danske veje og holde dansk erhvervsliv kørende på den bedst mulige måde. Den ikoniske Transporter har undergået en gennemgribende opdatering, der omfatter alt fra et nyt design udenpå og indeni til nye infotainmentsystemer og et væld af avancerede assistentsystemer. Alt sammen sikrer, at Transporter 6.1 er klædt på til at klare erhvervslivets fremtidige transportbehov.

Komplet nyt og opkoblet interiør

Designet på Transporter 6.1 har fået en opdatering, der på en gang giver bilen et nyt visuelt udtryk og samtidig bevarer modellens karakteristiske design. Men det er inde bag rattet, at man for alvor mærker, at Transporter 6.1 repræsenterer et nyt kapitel i modellens lange succeshistorie. Interiøret i Transporter har altid været anerkendt for høj kvalitet og gennemtænkt ergonomi, og med den nye Transporter 6.1 er oplevelsen bag rattet løftet til nye højder. Her har du udsigt til et komplet nyt instrumentbord, der giver interiøret appeal som i en personbil. Basisversionen er allerede godt udstyret, og der er mange muligheder for at opgradere førerpladsen bl.a. med en attraktiv DK Infotainmentpakke til 3.000 kr. ekskl. moms, der byder på Radio Composition Colour med 6,5” touchskærm i farver, 2 x USB-C indgange, We Connect Plus 1 år, eCall og

App-Connect. Interiøret får en ekstra dimension, hvis Transporter 6.1 udstyres med Digitalt Cockpit og Discover Media navigationsanlæg med 8” touchskærm inkl. Streaming og internet, stemmestyring, 2 styk USB-C indgange og trådløst App Connect. Samlet koster denne pakke 22.393 kr. ekskl. moms forudsat, at bilen også udstyres med Multifunktionsrat og Lys & syn pakke.

Transporter 6.1 vinder guld i Euro NCAP

Det er ikke kun på design, interiør og funktionalitet at Transporter 6.1 imponerer. Det er også i forhold til sikkerhed. Euro NCAP-organisationen har nemlig testet 19 varevogne med fokus på udvalget af assistentsystemer, og hvor effektive disse er. Volkswagen Erhvervsbilers Transporter T6.1 var den bedste i testen og blev tildelt en Euro NCAP guldmedalje.

"Efter at have haft de 19 varevogne gennem et omfattende program af sikkerhedstests konkluderede Euro NCAP, at Transporter T6.1 fra Volkswagen Erhvervsbiler klarede sig bedst: ”Transporter giver kunderne mulighed for at tilkøbe et bredt udvalg af effektive assistentsystemer og vinder guldmedalje i Euro NCAP’s test. Transporter T6.1 sætter standarden for varevogne i 2021.”

Læs mere om Transporter 6.1

Kontakt os