Polo - Mere end bare en lille bil


Polo er mere end bare en minibil. Poloens gode køreegenskaber, rummelighed og høje komfortniveau får den lille bil at levere en voksen køreoplevelse. Polo Highline er spækket med udstyr, som gør din køreoplevelse mere sikker, praktisk og ikke mindst komfortabel. Du kan bl.a. se frem til parkeringssensorer, fodgængerregistrering og Front Assist inkl. City Emergency Brake. Indvendigt begejstrer Polo også med høj komfort, hvor Climatic airconditionanlægget holder dig kølig, mens ambientebelysningen giver dig den stemning, som du ønsker i bilen. Polo kan kun bestilles som lagermodel.

Se Polo lagermodeller 


Den nye Polo - stilfuld udenpå og indeni
Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i den nye Polo.

Den nye Polo viser sin personlighed allerede ved første blik. Her er det især den nydesignede front med LED-lysstriben mellem forlygterne i kombination med IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygterne (ekstraudstyr), der er iøjnefaldende. Også indvendigt imponerer den nye Polo, der som standardudstyr kommer med et stort udvalg af udstyrshighlights som fx det overskuelige Digital Cockpit og Composition radioen, som hjælper med at gøre din køretur fra A til B så komfortabel som muligt. Hop ind! 

Læs mere om den nye Polo

Komfort i top
Poloen er indbegrebet af komfort. En lang køretur i Polo er næsten mere komfortabel end en aften på sofaen. Det skyldes de standardmonterede ergonomiske sæder. Ønsker du endnu mere komfort og støtte til ryggen, fås der lændestøtte som ekstraudstyr til udstyrslinjerne Comfortline og Highline. Den eneste ulempe er, at du ikke kan tage komforten med ind i sofaen, når du kommer hjem.

I Polo behøver du heller ikke at gå kompromis med klimaet. Har passagererne det for varmt? Og har du det for koldt? Eller omvendt? Med 2-zoners-regulering kan du i Polo indstille én temperatur i førersiden og en anden i passagersiden. Og Climatronic kan endnu mere: Jo langsommere, du kører, jo mere stille kører blæseren. Og når man bruger sprinkleranlægget eller sætter bilen i bakgear skiftes der automatisk til recirkulationsfunktion, så lugte bliver udenfor. Kort sagt: I Polo er der altid et godt rejseklima.

Samtidig er multifunktionslæderrattet og det digitale cockpit i Polo med til at sikre dine præferencer. Foretrækker du kun at få vist din hastighed og kilometertallet, når du kører? Eller vil du gerne have flere køredata? Eller måske navigationskortet? Eller titlen på den sang, der afspilles? Eller flere af disse oplysninger på samme tid?
Det hele er op til dig: Med multifunktionsrattet kan du nemt selv konfigurere displayet i høj opløsning. Og du kan få det, lige som du vil have det.

Individualisering
Du kan få din Polo præcis, som du vil have den. Polo fås i flere udstyrsvarianter, og du kan selv bestemme hvilken Polo, der passer bedst til dine behov. Du har desuden også muligheden for at tilvælge ekstraudstyr til din Polo. Du kan eksempelvis kombinere din favoritfarve på Poloen med en spændende kontrastfarve, så bilens tag og sidespejlhuse er i en anden farve. Du kan også tilvælge dekorpakken, så du får mere kulør på tilværelsen og de indvendige designelementer får det samme.

Læs mere om Polo